RAP:

El rap és un estil musical basat en ritmes que sorgeix als barris negres, i vinculat des de principis dels 80. Va ser una de les modes més populars sobretot als barris negres a Nova York.
És desenvolupa sobretot per dues vies: trenca els seus llaços amb el funk i la música disco de consum, accentua la seva relació amb el break dance alhora que radicalitza els seus signes d'identitat de la cultura del carrer, mitjançant formes autònomes i un llenguatge específic i combatiu.
Una de les característiques més importants del rap, és que està compost per 1 o més "rappers" que van explicant de forma musical, històries semi-autobiogràfiques, d'una manera lírica. En general, el "rapper" aquesta acompanyat per un cop (beat) que el fa el DJ acompanyant. Un dels talents usuals de l'artista que canta rap consisteix a generar un flow artístic, referit a la fusió constant i melòdica de les paraules.
El cantant  Arkano va batre el rècord mundial de cant de rap improvisat amb una marca de 24 hores, 34 minuts i 27 segons a una càpsula que hi havia a la Puerta del Sol.
Resultat d'imatges de arkano

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ROCK:

MÚSICA ELECTRÒNICA:

PRESENTACIÓ: